Asiat, jotka on harkittava ennen uuden sängyn ostamista

Tiimimme ymmärtää, että on tärkeää valita oikea sänky. Paras sänkyvalinta riippuu kunnostasi ja hyvinvoinnistasi. Tiimimme tuntee uudet edistyneet nukkumistekniikat ja voi auttaa sinua rajoittamaan ostopäätöstäsi.
Tarjoamme sänkyä, kolmen neljäsosan sänkyä, parivuode, queen-vuode ja king-size-vuode. Tarjoamme myös räätälöityjä sänkyjä, kuten säädettäviä sänkyjä ja lisäpituutta.

Luotta joukkueesi auttamaan sinua valitsemaan sopivin huonekalu, jonka ostat. Kykymme ja taitomme tuetaan asiantuntija-apulla ja palkkioilla, jotka vastaavat budjettiasi, sekä huomattavalla myynninjälkeisellä tuella. Vieraile lähelläsi sijaitsevassa sivukonttorissa tai lähetä meille sähköpostia neuvoja oikean sängyn löytämiseksi.
Oikean alustan ja patjan valinta on ero hyvän yöunen ja kauhean yön välillä. Muutamia asioita, joita voit tehdä auttaaksesi sinua valitsemaan oikean valinnan sänkyä ostettaessa.
Sänky Bergamo Lux 160-180cm
1. Suorita tutkimukset
Nykyään patjatekniikka ja ulkoasu ovat niin edistyneitä, että sinulla on iso vaihtoehto valita. Valitettavasti se voi olla myös vähän pelottava. Jokainen on yksilöllinen ja siellä on patja, joka sopii tarpeisiisi. Sinun on vietettävä vain vähän aikaa oikean tunnistamiseen. Katso mitä patjoja on tarjolla markkinoilla, jotka on suunniteltu ergonomisesti juuri sinun nukkumistyyliisi.

2. Tarkista patja
Mennä! Se on hieno. Ota aikaa kauppaan: makuulle, heitä ja käännä, hyppää ylös ja alas. Älä makaa vain sängyn reunalla; vain käpertyä lisää minuutteja. Anna patjalle hyvä ilme. Ja voit tehdä aivan saman asian kotona, kun tilasi sänkysi verkosta. Jos et ole täysin onnellinen, myymälällä on fantastinen palautuskäytäntö.

3. Katso palautuskäytäntöä
Kysy myymälän palautuskäytännöstä ja siitä, sisältyykö siihen rahojen palautustakuu vai vaihto, ennen lopullisen päätöksen tekemistä. Sinun pitäisi voida nukkua kotona sängyssä vähintään seitsemän päivää ja voida palauttaa tai vaihtaa se, jos et ole tyytyväinen.

4. Tarkista takuu

Kunnolliselle patjalle odotetaan saatavan 10 vuoden takuu. Se olisi joko täydellinen vaihto tai ei-takuu. Se kattaa vain valmistusasetukset.

Sänky Ronda Lux 160-180


5. Valitse ammattikauppa

Lopeta budjettireitin ostaminen sängystä kaupasta, joka myy erilaisia ​​taloustavaroita. Sänky on huomattava investointi, joten mukavuutesi ja hyvinvointisi kanssa voit luottaa ammattihenkilöihin.

6. Älä tyydy hintaan yli laatuun
Hyvinvointisi ja terveytesi riippuvat siitä, että nukut hyvin. Nyt säästetty raha veloittaa sinulta pitkällä tähtäimellä, kun halpa sänkysi alkaa mureutua todella nopeasti. Pidä sen sijaan tarkkana tunnettujen tuotemerkkien sänkykauppoja. Suosittelemme säästämistä mukavan sängyn takia, koska se on terveyssijoitus.

Luo luettelo kaikista nukkumistavoista, kuten pituudesta, painosta ja nukkumisasennostasi. Muista, missä sänky sijaitsee ja onko se tarkoitettu vierashuoneeseen vai makuuhuoneeseen. Kuinka iso on makuuhuone? Jos et ole varma, tee mittauksia.
Kun sinulla on selkeä käsitys tarvitsemastasi, voit tehdä ostoksia verkossa tai keskustella jonkun ammattimaisesta myyjästämme. Myyjä kysyisi todennäköisesti seuraavia kysymyksiä auttaaksesi sinua supistamaan hakuasi:

1. Minkä koon haluat sängylle?
Määritä huonetila, johon uusi sänky sijoitetaan. Onko huoneessa tarpeeksi tilaa sopivan tyyppisen sängyn sopimiseksi? Lisäksi aiotko jakaa tämän sängyn kumppanisi kanssa vai onko se tarkoitettu yhdelle henkilölle?

2. Kuinka paljon haluaisit kuluttaa?
Sängyn ostaminen on pitkäaikainen sijoitus, koska suurin osa laadukkaista sängyistä kestää eliniän. Oletko tietoinen siitä, että vietämme kolmanneksen elämästämme sängyssä? Määritä alkuperäinen kokonaistalousarvio ja sitten annamme sinulle joitain valintoja hintaluokassa. Suurille kotitalousmerkeille meillä on aina mielenkiintoisia sänky– ja patjakauppoja. Älä epäröi etsiä kalliimpia sänkyjä ennen kuin hyväksyt jonkin halvemman.

Säng Glendale Lux 160-180
3. Mitkä ovat unetarpeesi?

Kestävyys, apu ja mukavuus ovat tärkeitä. Tarvitset sängyn, joka taatusti saa sinut odottamaan nukkumaanmenoa, jotta voit herätä uudella energialla.
Hyödynnä uusi patjatekniikka. Erityiset nukkumisasennot vastaavat eri tyyppisiä sänkyjä. Monet sängyt sopivat parhaiten ratapölkkyihin sivulla tai vatsassa. Tämän lisäksi oletko vaikea nukkuja tai kevyt? Meillä on esineitä, jotka on suunniteltu vähentämään liikettä, jotta levoton kumppani ei häiritse sinua.