Saker att tänka på innan du köper en ny säng

Vårt team förstår att det är viktigt att välja rätt säng. Det bästa valet av säng beror på din kondition och ditt välbefinnande. Vårt team känner till de nya avancerade sömnteknologierna och kan hjälpa dig att begränsa ditt köpbeslut.
Vi erbjuder enkelsängar, tre fjärdedelar, dubbelsängar, queen size-sängar och king size-sängar till salu. Vi erbjuder också anpassade sängar, som justerbara sängar och extra längd.

Sänky Bergamo Lux 160-180cm
Lita på att teamet hjälper dig att välja det passande möbelet du köper. Vår förmåga och kompetens stöds av experthjälp och avgifter som passar din budget, liksom anmärkningsvärt support efter försäljning. Besök en filial nära dig, eller maila oss för råd om hur du hittar rätt säng.
Att välja rätt bas och madrass är skillnaden mellan god natts sömn och hemsk natt. Det finns få saker du kan göra för att hjälpa dig välja rätt val när du köper en säng.

1. Gör studierna
Idag är Madrass-teknik och layout så avancerad att du har ett stort alternativ att välja. Tyvärr kan det vara lite skrämmande också. Alla är one-of-a-kind och det finns en madrass som passar dina behov. Du måste bara spendera lite tid för att identifiera rätt. Kolla in vilka stilar av madrasser som finns på marknaden, vilka är designade ergonomiskt för din specifika sömnstil.

2. Kontrollera madrassen
Gå! Det är okej. Ta dig tid i butiken: ligga ner, kasta och vrida, hoppa upp och ner. Ligg inte bara på sängkanten; bara koppla i mer minuter. Ge madrassen en snygg look. Och du kan göra precis samma sak hemma när du beställde din säng online. Om du inte är helt nöjd har butiken en fantastisk returpolicy.
Sänky Ronda Lux 160-180

3. Titta på returpolicyn
Fråga om butikens returpolicy och om det innebär en återbetalningsgaranti eller utbyte innan du fattar ett slutligt beslut. Du bör kunna sova hemma i sängen i minst sju dagar och kunna återvända eller byta ut den om du inte är nöjd.

4. Kontrollera garantin
En anständig madrass förväntas komma med 10 års garanti. Det skulle vara antingen en fullständig ersättning eller en icke-beräknad garanti. Den täcker endast tillverkningsstandard.

5. Välj en professionell butik
Sluta gå budgetvägen genom att köpa en säng från en butik som säljer en rad hushållsvaror. En säng är en betydande investering, så med din komfort och ditt välbefinnande kan du lita på den professionella.

6. Nöja dig inte med pris över kvalitet
Din välbefinnande och hälsa beror på att du ska ha en god natts sömn. Sparade pengar debiterar dig på lång sikt när din billiga säng börjar smulas verkligen snabbt. Håll i stället koll på sänghandlingar på kända märken. Vi rekommenderar att du sparar för en trevlig säng eftersom det är en hälsoinvestering.
Skapa en lista över alla dina sovkrav, till exempel din höjd, vikt och sovläge. Kom ihåg utrymmet där sängen ligger och om den är avsedd för ett gästrum eller sovrummet. Hur stort är sovrummet? Om du inte är säker, ta sedan några mått.

När du har en klar uppfattning om vad du behöver kan du shoppa online eller prata med en av våra professionella säljare. Försäljaren skulle förmodligen ställa dig följande frågor för att hjälpa dig begränsa din sökning:

1. Vilken storlek vill du ha i sängen?
Bestäm rumsutrymmet där den nya sängen ska placeras. Kommer rummet att ha tillräckligt med utrymme för att passa den typ av säng du vill ha? Kommer du dessutom att dela denna säng med din partner eller är den avsedd för en enda person?

2. Hur mycket vill du spendera?
Att köpa säng är en långsiktig investering eftersom majoriteten av kvalitetssängar kommer att pågå hela livet. Är du medveten om att vi tillbringar en tredjedel av våra liv i sängen? Bestäm din ursprungliga totala budget och sedan ger vi dig några val i ditt prisklass. För stora hushållsmärken har vi alltid fascinerande säng- och madrassavtal. Innan du samtycker till att nöja dig med något billigare, tveka inte att söka dyrare sängar.
Säng Glendale Lux 160-180
3. Vilka är dina sömnbehov?
Hållbarhet, assistans och komfort är viktiga. Du kräver en säng som garanterar att du ser fram emot sänggåendet så att du kan vakna upp med förnyad energi.
Dra nytta av den nya madrasstekniken. Specifika sovplatser matchar olika sängstilar. Många bäddar passar bäst för sömn på sidan eller i magen. Förutom detta, är du en tung sovhytt eller lätt? Vi har föremål för att minska rörelsen, så att en rastlös partner inte stör dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *